top of page
Search

Den perfekte valentines dags aktivitet

SÃ¥ ramte vi 6 Februar!

Valentines dag nærmere sig, og tankerne kører sikkert allerede om hvem man skal fejre Valentines dag med, og hvordan skal den fejres? Måske du er en af dem der allerede ved det?


Romantik kommer i alle former og størrelser. Men ved du hvorfor vi fejre Valentines dag? Der er mange legender. Den mest populære siger at Kejser Claudius II beordrede at de romerske soldater ikke måtte gifte eller forlove sig. Dette var præst Valentin da fuldstændig ligeglad med, og fortsatte med at vie de unge soldater. Derfor blev han arresteret og straffet med halshugning d. 14 februar 269.



Vidste du at fejring af Valentines dag ikke er lige udbredt i alle lande? I England og Frankrig startede fejringen allerede i det 14. århundrede, og faktisk først i det 19. århundrede startede traditionen i USA, og det var her kort, roser, gave og chokolade blev en del af helligdagen. I Danmark startede fejringen først i 1990'erne og stadig voksende tradition som specielt de unge mellem 18-34 hopper på. Personligt er jeg ikke til alle de traditionelle gaver, jeg vil gerne dele en oplevelse med en speciel person som jeg kan huske på. Derfor har jeg også det perfekte gave forslag, så man ikke ender med endnu en aften hjemme på sofaen.


En Mystery Hunt fra Solve A Mystery, har det hele! Man får en sjov oplevelse, man kan dele med den person man ønsker at delen dagen med, uanset om det er kæresten eller en af vennerne. I grupper af op til 4 skal i nu på eventyr i den valgte by for at løse et mysterium, som oveni er baseret på true crime. Altså bliver det bedre!? På jeres tur rundt i byen vil i komme forbi en masse historiske steder, og samtidig samle en masse ny viden. Opgaverne er både sjove og udfordrende, og da det er selvguidet kan i nemt planlægge det inden en middag på en lækker restaurant eller inden biografen.

Jeg er sikker på denne oplevelse vil være et hit hos de fleste? Altså hvem kan ikke lide og gå på oplevelse, på en ny måde?




Er valentines dag ikke lige noget du føler for at fejre så kan en mystery hunt fra Solve A Mystery også fungere perfekt som fødselsdagsgave!

Solve A Mystery er lokaliseret i 8 europæiske byer, og der er mange flere på vej!

Du kan se alle mysterierne her: https://www.solveamystery.net/shop?lang=da

Og hey! Det er helt okay at købe et til sig selv også.. Det ville jeg bestemt også gøre!







SAM

True Crime nørd og født romanitikker

59 views0 comments
bottom of page